Olen 32-vuotias optikko Forssasta. Olen naimisissa ja minulla on kaksi pientä tytärtä. Harrastan käsitöitä, lukemista ja koiramme kanssa lenkkeilyä. Luonteeltani olen yhteistyökykyinen, aktiivinen ja ahkera. Olen toiminut kuntapoliitikkona vuodesta 2012 ja tällä hetkellä olen mm. Forssan kaupunginvaltuuston 1.vpj., Hämeen demarinaisten puheenjohtaja ja Demarinaisten liittohallituksen 1.vpj.

Vakuutan, että en anna periksi, kun neuvotellaan tasa-arvosta, oikeudenmukaisuudesta ja solidaarisuudesta. Heikompien ääntä on kuultava ja työttömistä on huolehdittava. Lakko-oikeuttakin on käytettävä, jos työntekijöiden oikeuksia poljetaan.

Vaadin panostuksia koulutukseen. Ei enää lisää koulutusleikkauksia, koska leikkaukset rapauttavat samalla työllisyyttä ja työpaikkoja. Toisen asteen koulutusleikkaukset on purettava.

Toivon, että tulevat hallituspuolueet panostavat innovaatioihin ja työllisyysasteen nostoon. Suomalainen teollisuus ja vientiteollisuus nostavat Suomen kasvu-uralle. Kun on vientiä, on myös hyvinvointia.

Haluan olla mukana vaikuttamassa työntekijöiden perusoikeuksien turvaamiseen. Kaikki työelämää koskevat lakiuudistukset on neuvoteltava kolmikantaisesti. Porvarillinen sanelupolitiikka on tullut tiensä päähän ja Kikyn aikakausi on ohi. Lomarahaleikkaukset ja talkootyötunnit eivät kuulu suomalaiseen työelämään. Työllisyyspolitiikka ei voi olla eriarvoistavaa. On myös tärkeää jatkaa samapalkkaisuusohjelmaa ja toteuttaa perhevapaauudistus.

Tiedän, että meidän kaikkien palkansaajien luottamus tulevaisuuteen perustuu työn jatkuvuuteen. Pätkätöitä ja pieniä tuntimääriä tekevien on vaikea suunnitella arkea eteenpäin. Jokaisella meillä on oikeus palkkaan, jolla tulee toimeen. Eläkeikää ei pidä nostaa. Eläkeläisen turva on eläke, jolla tulee toimeen.

Pidetään yhteyttä!

Terveisin,
Emmi Lintonen
044 035 0989
emmi.lintonen@forssa.fi
www.emmilintonen.fi

Jaa teksti